Новини

У чому магія Львівського форуму медіації 2019?

18-19 жовтня у Львові відбудеться вже п’ятий Львівський форум медіації!

Програма

Ми завжди оголошуємо програму вже перед форумом, поступово розкриваючи лише імена спікерів. Ми усвідомлюємо ризикованість такого формату, але для нас форум, насамперед, це зустріч небайдужої спільноти.

Цьогоріч ми піднімемо багато актуальних питань: маркетинг в сфері медіації, медіація в медичній сфері, стандарти навчання медіаторів, ознайомимось із першими результатами дослідження застосування медіації у бізнесі. Ми також потренуємо навички самомедіації, і навіть будемо малювати 😉 

Цільова аудиторію

Наша аудиторія  – це досвідчені медіатори і початківці, практикуючі і ті, хто лиш цікавляться, фанати та навіть скептики медіації. 

Мене часто питають: а я ще не медіатор, чи буде мені цікаво. Я відповідаю, що буде цікаво усім, хто має бажання та сміливість для того, щоб переглянути свій підхід до вирішення конфліктів, і не лише професійних. Навички медіації корисні для усіх, хто комунікує з людьми: юристів, педагогів, психологів, управлінців, бізнесменів, коучів, соціальних працівників. У нас траплялись ситуації коли вже після Форуму учасники проходили тренінги з базових навичок медіації.

Магія форуму

Справжньою магією форуму є те, що він емоційний! Для нас важливі емоції учасників: ми сміємось, усміхаємось, дивуємось, обурюємось і навіть плачемо (на мотиваційних траплялось).
Ми міксуємо різні сфери, теми, жанри та формати. Якісна, цікава та насичена дводенна програма – це наш беззаперечний «гігієнічний мінімум», але окрім цього, ми хочемо дати більше: тепло людських сердець, підтримку розуміючих колег, нові контакти та живе спілкування із однодумцями.
Саме тому: ми також завжди з особливою увагою ставимось до вечірки, місце проведення її цьогоріч знову ж таки буде несподіванкою для учасників!

Ми маємо амбітну мету – висмикнути наших учасників із буденності та подарувати  їм гарні враження!

До зустрічі на Форумі!

З повагою, 
Анна Лиско, директор Львівського центру медіації 

Зареєструватись на форум тут