Новини

Вирушаємо у MEDIATION CAMP 2!

Дорогі медіатори та друзі медіації!
 
З-за вікна час від часу, а з календаря постійно нам підморгує літечко, а це означає, що час збиратись у черговий Mediation CAMP 🙂
 
Цього року ми проготували для вас гірські пригоди та неймовірні краєвиди в поєднанні з захоплюючим водним відпочинком ⛰⛺️🛶

ПРОГРАМА:
♦️ Перший день (субота, 21 серпня)
Орієнтовно 9.00 – виїзд зі Львова.
Прибуваємо в Дземброню – мальовниче високогірне село з дзвінкою назвою. Це чи не найкраще сало, щоб втекти від цивілізації. Розбваємо намети на території кемпу Білий Слон. 
Рафтинг для бажаючих відчути нові емоції та потренувати навички роботи в команді.

Вечеря, вечірні медіаційні активності.

♦️ Другий день (неділя, 22 серпня)
Ранкова руханка, сніданок.
Трансфер до полонини Гаджина з неймовірним краєвидом на гори Шпиці, Ребра. Полонина знаходиться між кількома стрімкими вершинами: зі сторони Чорногірського хребта над нею височіють схили гори Ребра, з іншого – вражають стрімкі скелі гори Шпиці, а зліва долину виділяє хребет Кедруватий погорілець. Прогулянка, за бажання підйом на Шпиці чи Ребра. Дивимось (за бажанням купаємось) на криницю Довбуша та стіл Довбуша 🙂 Високогірний чіл та перекус під Шпицями. Ввечері трансфер назад в Дземброню.
Вечеря на базі Білий слон, медіаційні активності.

♦️ Третій день (понеділок, 23 серпня)
Ранкова руханка, сніданок.
Йдемо на Угорські скелі. Угорські скелі – масив кількох груп величезних вертикальних скель серед лісу, які височіють понад смерековим лісом і вражають своєю висотою та формою. Їх вважають одними із популярних місць сили і найменш досліджених мегалітичних комплексів Карпат, а регіон, де вони розташовані – одним із найменш відвідуваних.
Чілимо на Угорських скелях, готуємо підскельний обід 🙂
Повертаємось в Дземброню і вирушаємо додому. 
Сушимо сльози, переглядаючи чудові фото з мандрівки 😉
 
📍 УВАГА! ВСІ ПОХОДИ БУДУТЬ СЕРЕДНЬОГО РІВНЯ СКЛАДНОСТІ БЕЗ ВАЖКИХ НАПЛЕЧНИКІВ!
РАФТИНГ ВІДБУВАТИМЕТЬСЯ ПІД НАГЛЯДОМ ДОСВІДЧЕНИХ ТРЕНЕРІВ І НЕ ПОТРЕБУЄ ФІЗИЧНОЇ ПІДГОТОВКИ ЧИ ПОПЕРЕДНІХ НАВИЧОК.

Супроводжуватиме нас у нашій подорожі відповідальний і надійний Олександр Олійник і Туристично-спортивний клуб “Чорногора”.
 
Кількість людей обмежена, тому не баріться із реєстрацією! Зареєструватись можна тут 
 
📍Реєстрація до 13 серпня! Кількість місць обмежена!
До реєстрації запрошуються медіатори та друзі медіації!
 
Вартість поїздки – 2 100 грн., додатково за рафтинг – 600 грн.

У вартість входить: переїзд – Львів – Дземброня – Львів, підйом до полонини Гаджина та до Дземброні на спец транспорті, супровід досвідченого гіда, проживання в наметах на території Білого слона (кухня, туалет, душ), перекуси, вечеря в пятницю, сніданок, обід та вечеря в суботу, сніданок та обід в неділю, вино та смаколики ввечері.

До зустрічі!