Новини

Анна Лиско та Світлана Ільницька взяли участь у низці заходів присвячених медіації в Києві

Директор ЛЦМ Анна Лиско та член правління Світлана Ільницька взяли участь  у низці заходів присвячених медіації в Києві, зокрема 6-7 грудня 2017 року за підтримки Координатора проектів в Україні ОБСЄ відбувся Щорічний форум медіаторів та фасилітаторів діалогів “В пошуках майбутнього”.
В межах Форуму учасники зосередили свою увагу на викликах медіації та діалогу в Україні, недовірі до процедур і дисфункційного ринку.

Під час форуму було презентовано дослідження Тетяни Кисельової, Джуліанни фон Добенек та Анни Ізабель Краус.

Крім того, було презентовано посібник “Хто є хто у сфері медіації та діалогу в Україні”. Його електронний аналог розміщено на сайті www.namu.com.ua

8 грудня 2017 року відбулась конференція «Саморегулювання в медіації: від стандартів до прискореного росту практики позасудового вирішення спорів в Україні» за підтримки Програми реформування сектора юстиції «Нове правосуддя» Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Під час конференції результатами досліджень міжнародного досвіду та українських перспектив щодо саморегулювання медіації поділились експерти Програми USAID Алеш Залар та Тетяна Кисельова.

В межах конфренції відбулась робота над стандартами саморегулювання медіації в Україні в малих групах у форматі World Cafe, під час якої учасники визначили пріоритетні напрямки розвитку на 2018 рік.

Щиро дякуємо колегам – організаторам за чудову організацію, продуктивну роботу та чергову порцію натхнення та доброго настрою!