Новини

Відбувся тренінг в межах сертифікатної програми “Професійна медіація”

14 – 15 квітня 2018 року Анна Лиско та Світлана Ільницька провели тренінги в межах сертифікатної освітньої програми «Професійна медіація» на юридичному факультеті Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича

Анна Лиско поділилась зі слухачами програми власним досвідом застосування медіації для вирішення немедіабельних на перший погляд адміністративних спорів. У процесі тренінгу було визначено особливості медіації в адміністративних спорах, основні перешкоди у комунікації із органами влади та розглянуто категорії справ, у яких можлива медіація. Лейтмотивом заняття став вислів професора Міланського університету Леонардо Ленці «Немає немедіабельних спорів, є немедіабельні люди».

Наступний тренінг на тему «Бізнес медіація та переговори» провела Світлана Ільницька. Протягом заняття слухачі мали змогу з’ясувати особливості та переваги застосування медіації у вирішенні бізнес-конфліктів. Тренер поділилася практичним досвідом щодо стилів поведінки у бізнес-переговорах, позицією медіатора у процесі роботи, а також лайфхаками для ефективного ведення переговорів.